Cursus Patho-Physiognomie

De Patho-Physiognomie focust zich op het herkennen van ziektebeelden op het gelaat.

Het gelaat vertoont vele reflexpunten gekoppeld aan aandoeningen en ziektes, deze punten kunnen aanleg voor of manifestatie van ziektes aangeven.

Cursus Patho-Physiognomie

Leraar Rhené Emmerich

(herkennen van ziektebeelden)

Deze zeer boeiende en praktische cursus is werkelijk een must voor iedereen die zijn leven liefheeft en gezond wil blijven.

Uw gezicht zegt heel veel over de toestand van uw gezondheid. Het gelaat kent vele reflexzones van nagenoeg alle organen en van de eventuele aandoeningen. Het is werkelijk wonderbaarlijk wat u allemaal kunt waarnemen zodat u tijdig kunt ingrijpen door een goede huisarts of specialist te consulteren.

Wat betekenen verdikkingen, verkleuringen en veranderingen van huidweefsel op uw gelaat?

Er wordt ook ingegaan op de kracht van natuurlijke preparaten. Voorts op de psychische achtergronden bij vele aandoeningen. Reeds voor een ziekte zich openbaart zijn meestal al duidelijke symptomen zichtbaar op ons gelaat. Deze kennis kan zelfs levensreddend zijn!

Rhené Emmerich heeft deze kennis geleerd van professor Paul Bouts en van Karlheinz Raab uit Duitsland. Rhené heeft reeds 20 jaar les van Karlheinz de beste Patho-Physiognoom.

Alles wordt duidelijk en eenvoudig uitgelegd zodat de cursus door iedereen te volgen is.

Lesmateriaal is aanwezig.