Cursus Chinese Gelaatkunde

Door middel van de Chinese gelaatkunde kan men informatie over lot, geluk en bestemming verkrijgen aan de hand van het gezicht.

Chinese gelaatkunde is gekoppeld aan tijd, dit houdt in dat je naar verleden, heden en toekomst kan kijken.

Cursus Chinese Gelaatkunde

Leraar Rhené Emmerich

Leer de geheel nieuwe en voorspellende kijk op jezelf en je medemens. Ervaar hoe wonderbaarlijk doeltreffend de Chinese Gelaatkunde is.

Het is gemakkelijk te leren en te begrijpen mede door de heldere en praktische uitleg van de docent Chinese Gelaatkunde Rhené Emmerich die in december 2011 zijn masters heeft behaald op dit gebied in London.

De Chinese Gelaatkunde belicht het karakter, de sterke en zwakke punten, het relationele vlak, de gezondheid, het financiële leven, de kinderjaren, de middelbare leeftijd, de oude dag, geluk, voorspoed en rijkdom en veel meer facetten van ons leven en die van onze medemensen.

Het is allemaal nagenoeg zichtbaar op ons gelaat.

De Chinese Gelaatkunde toont op ons gezicht 12 paleizen, een kaart van 100 jaren en waar de leeftijden te vinden zijn. Verder zijn er gebieden van geluk op ons gelaat.

Ook kent de Chinese Gelaatkunde sterk voorspellende items die iedereen versteld doen staan. De Chinese Gelaatkunde heeft in 2004 “voorspeld”, dat Michael Jackson erg ziek zou worden, heel veel geld zou verliezen en dat hij met 50 jaar zou sterven.

Op 25 juni 2009 is dat allemaal uitgekomen! Hoe wisten zij dat???

Leer de praktische Chinese Gelaatkunde bij de academie van de originele leraar Rhené Emmerich.

Cursus inclusief fraai lesmateriaal.