Speciale workshop Wat zegt uw Gezicht over uw Gezondheid??? door Karlheinz Raab

Karlheinz Raab is wederom bereid gevonden om in Nederland zijn zeer unieke workshop te houden. De titel is steeds “Wat zegt uw Gezicht over uw Gezondheid?” maar de inhoud is elk jaar anders. We kunnen hem beschouwen als de beste Patho-Physiognoom in Europa. Ook dit jaar zal hij nieuwe items brengen in zijn workshop. Heel erg interessant is het feit dat hij steeds de oplossing brengt voor alle problemen.

Deze werkelijk levensreddende workshop is een must voor elk weldenkend mens en de mens die zijn of haar gezondheid heel erg belangrijk vindt.

Deze zeer bijzondere en zeer leerzame workshop kost slechts euro 225,-.

Op maandag na de workshop houdt Karlheinz op beperkte schaal consulten. Deelnemers aan de workshop hebben uiteraard voorrang. Een consult kost slechts euro 30,-

Als u wil deelnemen aan de levensreddende workshop kunt u het beste snel aanmelden en aanbetalen. Verzeker u van deelname.

Gaarne het bedrag van euro 125,- aanbetalen op nummer 225 1 225 t.n.v. Emmerich RA te Sittard. Uw bankafschrift is uw betalingsbewijs.

Het resterende bedrag van euro 100,- betaalt u op de workshop. U mag ook het gehele bedrag overmaken.

De workshop wordt gehouden in het mooie Hotel van de Valk te Stein – Urmond. De zaal en het Hotel zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard kunt u ook in het hotel overnachten.

Locatie

– Hotel van der Valk te Stein-Urmond