Workshops Chinese Gelaatkunde

De Chinese Gelaatkunde heeft een sterk voorspellend karakter. Het koppelt je ogen en wenkbrauwen, je neus en mond, je oren en de vele plekken en plekjes op je gezicht aan je geluk en aan je lot en bestemming. Aan de oren kunnen de eerste veertien jaren van je leven gelezen worden. Andere plekken verhalen verder over je verleden en je heden. Zelfs je toekomst en haar tendens worden openbaar gemaakt door de 100 Positie Punten. Wonderbaarlijk genoeg is alles te zien op en aan je gezicht! Kom en overtuig jezelf.

In het oude China vroeg men niet naar een CV bij een sollicitatie, maar men keek in je gezicht naar “de kaart van je lot”! En dat staat opgetekend in je gezicht! Een persoon kan in een sollicitatiebrief van alles schrijven maar je ziet niet het echte gezicht van de persoon. Zelfs een goede foto geeft slechts een deel van de echte mens prijs! Chinese Gelaatkunde is gekoppeld aan de tijd. Dit houdt in dat je naar het verleden, heden en toekomst kunt “kijken” aangaande gebeurtenissen en tendensen van de persoon, wat hij heeft meegemaakt, nu in het heden ondergaat en wat hem in de toekomst te wachten staat.

Om deze kennis tot jouw eigen te maken heb je alleen een nuchter, gezond verstand, geduld en de bereidheid om jouw aantekeningen te bestuderen en te oefenen. Spelenderwijs maar op professionele wijze wordt door Anette Müller de begrippen “officieren”, “paleizen” en de “honderd posities of leeftijden op je gezicht” geleerd. Langzaam maar zeker maak jij deze oeroude Oosterse geheime kunst tot jouw bezit!